O NAMA O našoj streljani, instruktorima i motivaciji koja nas pokreće
naslovna
POTRAGA ZA IMENOM
Simbolika iza reči

Ideja nam je bila da budemo jedinstveni u našem radu. Počeli smo od imena. Nismo želeli da zvučimo kao uobičajeni, već viđeni klubovi. Nismo želeli da se uklopimo u svima već poznat imidž klubova ovog tipa. Želeli smo da naše ime bude kratko, zvučno, simbolično. Želja nam je bila da spoznajom značenja imena svaki naš posetilac oseti deo naše strasti i motivacije.

Reč tiron na starogrčkom znači mlad vojnik, regrut. Biranjem ove reči kao naziva želeli smo da pokažemo našu želju da ponovo oživimo tradicionalne vrednosti u jednom prijatnom, prvenstveno bezbednom ambijentu. SVESNI SMO DA JE
PRED NAMA
IZUZETNO ODGOVORAN
ZADATAK, KOJEG
SE RADO PRIHVATAMO!
Čvrsto verujemo da pravilna edukacija o upotrebi i bezbednom rukovanju vatrenim oružjem višestruko oplemenjuje karakter pojedinca, jačajući njegovo samopouzdanje, takmičarski duh, osećaj odgovornosti za svoje postupke, ali i osećaj poštovanja prema drugima.

TIM INSTRUKTORA
Principi rada

Imajući u vidu da rukovanje vatrenim i drugim oružjem mnogima predstavlja stresno iskustvo, izuzetnu pažnju posvećujemo racionalnoj relaksaciji posetilaca. Smatramo da u izvođenju aktivnosti koje nudimo i organizujemo naši posetioci prvenstveno treba da uživaju. PREMA NAŠIM
POSETIOCIMA SE
ODNOSIMO BEZ
IKAKVE NADMENOSTI.
Takođe ulažemo trud u objašnjavanje svih radnji koje, prema našoj proceni, pojedinac ne razume, ili nepravilno izvodi. Poštujući motivaciju naših posetilaca da nauče nešto novo, ili unaprede već usvojena znanja i veštine, sva savetovanja i objašnjavanja izvodimo bez žurbe, a po potrebi, ponavljajući koliko god puta je potrebno. Ipak, određena pravila se, posebno u streljani, neprekidno moraju poštovani. Na prvom mestu su bezbednosni standardi kojih se naši posetioci moraju pridržavati sve vreme, na šta ćemo ih uvek posebno upozoravati.

RADNO VREME

pon-pet subota nedelja
16-21 14-21 neradna
Ukoliko imate kakvo pitanje, kontaktirajte nas: KONTAKT
© Streljana "Tiron" | Sva prava zadržana.