SALA O kapacitetima naše sale
naslovna
BORENJE
TRADICIJA

Tradicija sportskog borenja je veoma duga. Među najstarijim olimpijskim sportovima bili su i rvanje i pesničenje, koje nam je danas poznatije kao boks. Antički Grci su vežbali svakodnevno smatrajući da im trening u gimnazijumu jača i telo i duh, razvijajući fizičku snagu, kondiciju, odlučnost, upornost, samopouzdanje, kao i poštovanje prema svom protivniku.

Verujemo da su pomenute osobine izuzetne i da im treba težiti, te i naš rad u sali prilagođavamo njihovom razvijanju. ŽELJA NAM JE
DA SE SVAKI
POLAZNIK OSETI
DOBRODOŠAO.
Smatramo da svaki ulazak u salu za vežbanje i svaki sparing predstavljaju izazov za pojedinca, posebno ako je u pitanju početnik. Želimo da sve naše polaznike učimo da prihvataju izazove, da rade na njihovom savladavanju, jer na taj način postaju bolji, ne samo u borilačkim veštinama, već i u svemu u životu.

KAPACITETI
Raspored programa i oprema za vežbanje

Sala za vežbanje je površine 70 m2 i prilagođena je potrebama programa koje nudimo. Oprema koju obezbeđujemo članovima podrazumeva uobičajenu prateću opremu i rekvizite poput različitih vrsta fokusera, rukavica, štitnika i strunjača. Takođe, na raspolaganju su i gumene replike pušaka koje se koriste za kreiranje dodatnog opterećenja pri različitim vrstama treninga, zatim palice i noževi za trening.

PROGRAMI U SALI

naziv raspored termin cena (mesečna)
Sistem pon/sre/pet 20-21 h 2500 din
Rekreativni boks/
kik-boks/
tajlandski boks
pon/sre/pet 21-22 h 2500 din
Streličarstvo* po dogovoru po dogovoru 2500 din sa opremom kluba/
1500 din sa ličnom opremom
*Unutar sale mete se mogu gađati na daljinama do 18 metara, a u dogovoru sa instruktorom moguće je organizovati obuku i treninge na otvorenom.

NAJAVE
Programi

Ubrzo će u okviru programa u sali za vežbanje biti organizovani i programi samoodbrane za žene i muškarce, kurs upotrebe palice i noža, kao i obuka u mačevanju.

Ukoliko imate kakvo pitanje, kontaktirajte nas: KONTAKT
© Streljana "Tiron" | Sva prava zadržana.