STRELJANA O kapacitetima naše streljane
naslovna
Streljana
Kapaciteti

Klub raspolaže streljanom zatvorenog tipa sa dva tunela dužine 25 i 50 metara! Svaki od tunela raspolaže sa četiri streljačke pozicije, koje omogućavaju svakom strelcu nesmetan rad. Svaka pozicija je opremljena i antifonama, kao i zaštitnim naočarama sa staklima bele boje. Prilikom gađanja svaki strelac, odnosno lice prisutno u streljani, moraju nositi antifone i naočare. Naravno, posetioci su slobodni doneti i koristiti i ličnu opremu za potrebe gađanja.

Oprema
Na raspolaganju strelcima

Sa streljačkih pozicija strelci mogu gađati stacionarne mete upotrebom revolvera, odnosno poluautomatskih pištolja, kao i lovačkih i malokalibarskih pušaka. Ljubitelji dužih cevi moći će proveriti svoje veštine gađanjem upotrebom poluautomatskih sačmarica “IŽ 153”, odnosno modela “Mossberg”.

PIŠTOLJI

FotoU kategoriji poluautomatskih pištolja zainteresovani mogu gađati upotrebom modela "CZ 75 SP-01 Shadow", "Glock 17 Gen 3", "CZ 99" i drugih modela u kalibru 9x19 mm Parabellum/Luger.

DUGE CEVI

FotoU kategoriji dugih cevi zainteresovani mogu gađati upotrebom različitih modela poluautomatskih i automatskih pušaka, kao i različitih tipova sačmarica.

MALOKALIBARSKE PUŠKE

FotoZainteresovanima su takođe na raspolaganju i malokalibarske puške sa sistemom manuelnog repetiranja, u konfiguraciji sa optičkim nišanom. Gađanje se realizuje u tunelu dužine 50 metara.

Ukoliko imate kakvo pitanje, kontaktirajte nas: KONTAKT
© Streljana "Tiron" | Sva prava zadržana.