Naša adresa
Slanački put 26, Beograd
Email
info@streljana-tiron.com
Pozovite nas
069 630 115
textcover

USLUGE

Naša ponuda

Kako bismo zadovoljili što veći broj različitih želja posetilaca osmislili smo ponudu u okviru koje, verujemo, svako može pronaći uslugu koja je u skladu sa vašim afinitetima.

STRELJANA

TIRON ADRENALIN

U okviru našeg radnog vremena, nudimo vam adrenalinska iskustva gađanjem iz vatrenog oružja. U streljani možete koristiti klupsko naoružanje, odnosno možete gađati iz ličnog naoružanja. Municiju možete kupovati u streljani prema važećem cenovniku, a članovi našeg kluba imaju popust na redovne cene. Takođe, u streljani možete koristiti i ličnu municiju.

textcover

GAĐANJA

NA OTVORENOM

U dogovoru sa instruktorima, zainteresovani mogu organizovati i gađanja na otvorenom. Gađanja se izvode na daljinama do 150 metara, upotrebom snajperskih pušaka, poluautomatskih i obrtnočepnih karabina u posedu kluba.

textcover

TEAM BUILDING

GRUPNA DRUŽENJA

Naše usluge su specifične po tome što nude upečatljivo, adrenalinsko iskustvo za svakog pojedinca. Upravo zato su aktivnosti koje nudimo i organizujemo idealne za grupna druženja sa kolegama sa posla. Na vaš zahtev i prema vašim željama organizujemo grupna druženja.

textcover

POKLON-VAUČERI

DOZA ADRENALINA ZA DRAGU OSOBU

Poklonite dragoj osobi nezaboravno adrenalinsko iskustvo u vidu našeg poklon-vaučera. Poklon-vaučer možete kupiti u našoj streljani.

Kontakt info

Radno vreme:
sre-pet: 16:00-21:00
sub: 15:00-21:00

Slanački put 26, Beograd

info@streljana-tiron.com

069 630 115

Pratite nas

© Streljana Tiron | Sva prava zadržana.